Tuunaa kotisi

Keittiön kaappien tuunaus jatkuu

Olihan nuo peitenastat kivat peittämään hyllyn korkeudensäätö reiät, mutta mitäs jos ajatusta veisi astetta pidemmälle?

Tuumasta toimeen ja ajatukset raksuttamaan. Miltähän tuo kaappi näyttäisi jos siihen kirjottaisi jotakin? Pitkän mietinnän jälkeen jos tekisi kirjaimia jotka on helposti asennettavia ja irrotettavia. Aloitin kirjaimien suunnittelun ja monien testi valmistuksien jälkeen sainkin hyvät kirjaimet aikaiseksi.

Kirjaimissa haasteena oli miten kiinnitys tapin saisi jokaisen kirjaimen keskikohtaan, jolloin päädyin tekemään kirjaimiin valkoisen pohjan joka erottuisi mahdollisimman vähän kaapissa.

Kirjainten valmistuksen jälkeen pakkohan ne oli heti saada asennettua, miltä ne näyttäisi kaapissa. Hetken mietittyä minkä sanan sitä nyt sitten laittaisi mikä kuvaisi kaapin sisältöä? Noh tietenkin ROSKAT. Sana olisi voinut olla jokin muukin, mutta päädyin sanaan roskat.

Lopputulos oli aivan mahtava!